Hankinnan ratkaisut

Tiedätkö, missä vaiheessa kilpailutusprosessisi on? Ovatko kaikki tarjouspyyntösi sovitun prosessin mukaisia? Onko tarjouspyyntöjen tekeminen helppoa vai hankalaa?

Cloudia Kilpailutus -palvelumme auttaa kilpailutusten suunnittelussa, hallinnassa, ohjaamisessa ja seurannassa. Se nopeuttaa ja yksinkertaistaa koko prosessia ja pienentää näin virheiden mahdollisuutta.

Palvelumme ohjaa käyttäjää kilpailutusprosessin eri vaiheissa yksittäisestä tarjouspyynnöstä kilpailutuksen seurantaan. Älykkäät prosessit ohjaavat uuden tarjouspyynnön tekemisessä, mikä helpottaa ja nopeuttaa työtä. Palvelu ohjaa myös noudattamaan organisaation omaa hankintaprosessia.

Cloudia Kilpailutus mahdollistaa kilpailutuksen elinkaaren reaaliaikaisen seurannan ja vertailee lähetettyjä tarjouksia puolestasi. Tämä vähentää virheitä ja rutiinityön määrää.

Pilvipalvelu soveltuu kaikenlaisille kilpailutuksille, ja sitä voidaan käyttää missä ja milloin tahansa. Myös käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Palvelu voidaan liittää Cloudia Sopimukseen tai muihin prosesseihin, kuten taloudenseurantaan, toiminnanohjaukseen, arkistoon tai asiakirjahallintaan.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokonaiskuva auttaa hahmottamaan tilanteen

Cloudia Kilpailutus -palvelusta organisaatio näkee aina kokonaiskuvan kaikista hankinnoista ja niihin liittyvistä asiakirjoista. Näin ne pysyvät hallinnassa, mikä pienentää hankintaprosessin riskiä. Palvelun avulla seuraat reaaliaikaisesti niin käynnissä olevia kuin tuleviakin kilpailutuksia – vähennät päällekkäisyyksiä ja tehostat resurssien käyttöä!

Enemmän tarjouksia nopeammin

Cloudia Kilpailutus -palvelun ansiosta saat entistä enemmän ja paremmin kohdistettuja tarjouksia vastauksena tarjouspyyntöihisi. Tehokkaan työkalun avulla myös tarjousten käsittelyaika lyhenee.

Silkkaa säästöä

Kun kilpailutuksen kaikki osapuolet käyttävät samaa sähköistä välinettä, prosessi väistämättä yksinkertaistuu ja tehostuu. Tämän ansiosta kilpailutuskohtaiset kustannukset laskevat. Cloudia Kilpailutus hyödyntää rakenteista tietoa, jonka avulla tarjousten laatu paranee, niiden vertailu ja seuranta helpottuu ja päätöksenteko nopeutuu.