Sopimushallinnan ratkaisut

Tiedätkö, millaisia sopimuksia arkistoissasi on? Mitä riskejä sopimuksiisi sisältyy? Täyttyvätkö sopimusehdot? Kuka vastaa sopimuksista ja hallinnoi toimittajayhteistyötä?

Keskitetyssä ja automatisoidussa Cloudia Sopimus -palvelussamme kaikki sopimuksesi ovat hallinnassa niiden laatimisesta aina sähköiseen allekirjoitukseen.

Näet aina sopimusten kokonaistilanteen, niiden määrän, arvon ja vastuuhenkilöt sekä missä elinkaaren vaiheessa kukin sopimus on. Näet suoraan, miten paljon ensi vuoden budjettiin on varattava rahaa. Et enää koskaan maksa sopimuksesta, joka on jo päättynyt. Yksikään sopimus ei myöskään jää vahingossa uusimatta tai sen optio käyttämättä.

Sopimuspohjat ohjaavat laatimaan uudet sopimukset helposti, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Sopimusten hallinta helposti yhdessä paikassa

Pilvipalvelu soveltuu kaikenlaisille sopimuksille, ja sitä voidaan käyttää missä ja milloin tahansa. Myös käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta, ja palvelu voidaan liittää muihin  prosesseihin, kuten taloudenseurantaan, toiminnanohjaukseen, arkistoon tai asiakirjahallintaan.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Cloudia Sopimuksesta.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Uusien sopimusten teko nopeutuu

Cloudia Sopimus -palvelu yhtenäistää, automatisoi ja ohjaa sopimusten tekoa ja hoitoa niin, että valmistelusta päästään allekirjoitettuun sopimukseen muutamassa tunnissa. Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa sopimusprosessit ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti.

Sopimusriskit hallintaan

Cloudia Sopimus -palvelusta löytyvät kaikki sopimukset, vastuuhenkilöt sekä tiedot sopimusten elinkaaresta ja tilasta. Tämä auttaa sopimusten ja niiden riskien hallinnassa.

Kaikki osapuolet mukaan

Kaikki sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät saadaan mukaan sopimusprosessiin, mikä lisää yhteistyötä. Yhdestä paikasta tietoja on helppo löytää, ja niiden käsittely ja hyödynnettävyys paranevat.